Puerto Rico

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Puerto Rico

Proprietate de vânzare în Puerto Rico

Puerto Rico este o insulă din Caraibe și un teritoriu neintegraat al Statelor Unite ale Americii, cu un peisaj de munți și cascade și pădurea tropicală din El Yunque. În San Juan, capitala și orașul principal, zona Green Island este renumită pentru hoteluri, baruri pe plajă și cazinouri. Vechiul cartier San Juan este caracterizat de clădirile coloniale colorate, El Morro și La Fortaleza, două cetăți impunătoare și antice.

Puerto Rico este situat în nord-estul Mării Caraibelor între Republica Dominicană și Insulele Virgine.

Cunoscută ca Perla Caraibelor sau Insula Enchantmentului, în timpul șederii dvs. în Puerto Rico, această insulă minunată va avea multe de oferit înainte de toate dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Puerto Rico. Cu toate acestea, dacă alegem să rămânem un sezon mai lung pe insulă, trebuie să avem toate informațiile necesare. Dacă te duci să locuiți acolo și aveți nevoie de o proprietate de vânzare în Puerto Rico, acest articol vă va rezolva toate îndoielile.

Unul dintre avantajele de a trăi și de a căuta o proprietate de vânzare în Puerto Rico este că vă puteți muta ușor în Statele Unite, deoarece locuitorii acestei țări nu au nevoie de viză pentru a intra în Statele Unite. În plus, dolarul american este folosit ca monedă, deci inflația nu afectează economia sa ca și în restul Americii.

Cu toate acestea, Puerto Rico, fiind stat asociat, depinde practic de deciziile luate în Statele Unite, ca urmare a faptului că cetățenii nu pot vota decât în ​​alegerile locale și că drepturile lucrătorilor nu îndeplinesc cerințele necesare, deoarece legile din vigoare în Statele Unite nu se aplică pe insulă.

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Puerto Rico, trebuie să știți că, în general, viața în Puerto Rico este destul de ieftină în comparație cu alte țări din lume. Bugetul cheltuielilor variază în funcție de zona în care stați și de stilul de viață pe care decideți să îl adoptați.

În ceea ce privește produsele alimentare, prețurile sunt destul de accesibile în funcție de locul în care vă decideți să faceți cumpărături, deoarece există supermarket-uri private unde tarifele sunt mai mari, dar dacă acestea costă mai puțin, puteți găsi piețe populare unde totul se află la un preț mai rezonabil.

Cele mai bune zone de locuit și care caută proprietăți de vânzare în Puerto Rico sunt:

San Juan, care este capitala țării, portul principal și locul cu cel mai înalt indice de turism, cunoscut ca orașul plăcilor.

Bayamón: este un mic oraș dedicat chicharronului și cowboy-ului.

Ponce, care este situat în centrul satului, este orașul maiestuos al climei și vegetației uscate și a fluxurilor limitate.

Carolina: cunoscută drept țara giganților.

Mayagüez este sultanul occidental al apelor pure, cunoscut pentru culturile sale de mango.

Ar putea fi locuri interesante în căutarea unor proprietăți de vânzare în Puerto Rico.

  •  
    Mutarea în Puerto Rico: tot ce trebuie să știți absolut!

    Mutarea în Puerto Rico: tot ce trebuie să știți absolut!  Dragostea la prima vedere ar putea fi titlul acestui redacțional, deoarece națiunea pe care o vom analiza astăzi pentru dvs. și pentru voi, este cu adevărat unică și minunată. Vorbim despre insula Puerto Rico. Acest stat insular face par ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 32477

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

4.95RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

25 m²
Bună ziua, vă rog să nu confunde mesajul meu un pic directă. Doar că eu sunt spaniola, dar instituția financiară în străinătate, tocmai în Franța pent...
Cod. 5845

DE VÂNZARE 3 camere, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

598,788.04RON
DE VÂNZARE
3 camere

387 m²
Casă de vânzare apartament în municipiul Caguas, la 25 minute de la San Juan.3rd etaj (penthouse), în partea din faţă a pool.Very piscine private şi p...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB